VGs Kommentarfelt - Hvordan endre visningsnavn?

For å kunne kommentere i kommentarfeltet til VG, må du skrive under ditt eget navn. For å skrive under eget navn må visningsnavnet på din konto være ditt fulle navn. Slik endrer du visningsnavnet:

1. Trykk på "Min konto" øverst til høyre på vg.no når du er logget inn.

2. Velg fanen "Endre min profil".Min_side_meny.JPG

3. Bekreft ditt passord.

4. Velg "Endre profil" under fanen "Konto" og kategorien "Oversikt"

5. Skriv ditt fulle navn under "Visningsnavn", scroll ned og trykk "Lagre endringer"

Dersom det oppstår problemer med dette, ta kontakt med kundeservice på vgpluss@vg.no