Om VG tv-guide

VG har en egen TV-guide, både i en nettversjon og i form av en app for iPhone og iPad.

For å lage din egen kanaloversikt i nettversjonen må du logge inn med din SPiD-konto. Selv du må logge inn for å benytte deg av tjenesten, så er TV-guiden gratis.

Trykk her for å komme til TVguiden

Hva er SPiD?

Dersom du opplever problemer med å lage kanaloversikt, ber vi deg sjekke om du er innlogget med riktig SPiD-konto.

Ved problemer med appen på iPhone eller iPad, så ber vi deg om å slette appen og installere den på nytt.

Ved andre spørsmål eller tilbakemeldinger, kan du selvsagt sende oss en e-post.