Hvordan lage nytt vektprogram

Vektklubb er satt opp slik at du må ha et aktivt vektprogram for å benytte tjenesten. Om dine kalorier vises som 0 i appen er dette fordi du ikke har noe aktivt vektprogram. Les mer her.

Når du ønsker å lage et nytt vektprogram går du frem slik:

Om vektprogrammet ditt er utløpt vil din forside på vektklubb se slik ut:

Trykk på "Klikk her for å fortsette med et nytt program" og du vil få opp to valg. Der velger du enten nytt vektmål eller Stabil profil. Her kan du også velge om du vil starte med coachbrev fra uke 1 eller fortsette der du er som vist på bildet under.

Etter du har valgt blir du tatt med til et spørreskjema. Her er det viktigst å fylle inn dine kroppsdata, men kryss gjerne av på spørreskjema. Da vil ditt vektprogram bli enda litt mer tilpasset deg.

Etter du har fylt inn minst, kroppsmål blar du deg nederst på siden og trykker "lagre". Du har nå opprettet nytt vektprogram og er klar til å bruke vektklubb som normalt.