Jeg ønsker ikke å motta nyhetsbrev eller coachbrev

Om du mottar coachbrev eller nyhetsbrev og ikke ønsker dette, kan du enkelt skru det av selv. Enten ved å trykke på linken nederst i E-posten du mottok eller gjennom vektklubb sine sider.

Slik gjør du det via vektklubb sine sider:

Først logger du inn i vektklubb og trykker du på "Min side" øverst i høyre hjørne.

Deretter scroller du nedover til du finner "innstillinger for E-post" på høyre side.

Kryss av slik du ønsker. Gul betyr at du godtar å motta nyhetsbrev. Hvit betyr at du ikke ønsker å motta nyhetsbrev. OPS! Husk å trykke lagre.

Om du fortsatt skulle motta nyhetsbrev etter å ha krysset alle boksene hvite, kan du ta kontakt med oss på support.