Slik sletter du cookies / Infokapsler

Google Chrome

1. I nettleserens verktøylinje velger du Chrome-menyen Meny.
  2. Velg verktøy.
  3. Velg Fjern nettlesingsdata.
  4. I boksen som vises, velger du «Informasjonskapsler og andre nettsteds- og programtilleggsdata,» og «Bufrede bilder og filer
  5. I menyboksen øverst velger du «tidenes morgen» for å slette alt.
  6. Velg Fjern nettlesingsdata.

Internet Explorer 9 og 10

1. Klikk på verktøy-knappen (ikonet som ser ut som et tannhjul). Hvis du ikke ser menyen, trykker du på Alt-tasten på tastaturet for å vise menyene.
  2. Velg «Sikkerhet», deretter «Slett leserlogg» i menyen.
  3. Fjern merket for «Bevar data for webområder/nettsteder i Favoritter» og for «Informasjonskapsler (og nettstedsdata)».
  4. Klikk på «Slett».

Det kan ta flere minutter å slette bufferloggen.

Mozilla Firefox

Klikk på menyknappen New Fx Menu , velg Historikk, og deretter Tøm nylig historikk...

1. Sett Slett tidsrommet: til Alt.
  2. Klikk på pila ved siden av Detaljer for å utvide listen over historikk-elementer.
  3. Velg Infokapsler og sørg for at elementer du ønsker å beholde ikke er merket av.

4. Klikk på Slett nå-knappen for å slette informasjonskapslene og lukke vinduet for nylig historikk.

Safari

1. Klikk på «Safari» i hovedmenyen.
  2. Velg «Nullstill Safari».
  3. Merk av for «Fjern alle nettsteddata».
  4. Klikk på knappen «Nullstill».

Opera

1. Klikk på «Opera» i hovedmenyen.
  2. Velg «Innstillinger», deretter «Slett private data» i menyen.
  3. Merk av for «Slett alle infokapsler» eller trykk på knappen «Håndter infokapsler» og slett de du ønsker