Hvordan logge inn i VG+?

Du kan komme til VG+ ved å gå på pluss.vg.no eller ved å gå gjennom vg.no, enten ved å trykke på en VG+ artikkel eller ved å trykke på VG+ fanen på toppen (se bilde).

Trykker du på VG+ ikonet eller går på pluss.vg.no blir du tatt til forsiden av VG+. For å logge inn i VG+ derifra finner du en knapp i høyre hjørne som heter "logg inn".

Finner du "ikke logg" inn knappen? Trykk HER. OPS! Om det står navnet ditt istedet for "logg inn" betyr det at du allerede er logget inn.

Trykk på logg inn knappen og du vil komme til logg inn vinduet som ser slik ut:

Fyll inn E-posten du har registrert deg med samt passord og trykk på "logg inn med SPiD"

Du skal da bli tatt til VG+ forsiden og navnet ditt skal stå i høyre hjørne. Du er nå logget inn og kan bruke VG+.

OBS! Om du skulle komme til et betalingsvindu betyr det at du ikke har et aktivt abonnement knyttet til din bruker. Om du har betalt for abonnement og får opp betalingsvindu kan du trykke her.