Om vektklubb

Vårt opplegg baserer seg på offentlige anbefalte prinsipper om vektnedgang og trening, og er utviklet i samarbeid med Nordens fremste eksperter på fedme og overvekt. Kort fortalt handler det om å spise sunn mat og mosjonere, og å få den informasjonen og de rådene du trenger for å lykkes.

Vektklubb er ikke en midlertidig kur som skal få deg ned i vekt, men et verktøy som skal hjelpe deg til å strukturere kostholdet og mosjonen din slik at du finner din trivselsvekt som kan bli permanent.

I Vektklubb har vi samlet god forbrukerjournalistikk om temaene vektreduksjon, kosthold, mosjon og helse på ett sted, og kombinert dette med dataverktøy der du kan registrere hva du spiser og hvor mye du beveger deg. Da kan du få en eksakt beregning av hvor mange kalorier du har satt til livs og kvittet deg med. Du kan derfor følge, også skjematisk, din egen vektutvikling, og ta tilbake kontrollen over kroppen din.

Vektklubb anbefaler deg et daglig kalorinivå basert på dine personlige data og vektprogram. Dersom du klarer å holde deg til dette nivået, bør du nå vektmålet ditt.

Du får også et menyforslag til mat du kan spise som både er sunn og kalorifattig. Den foreslåtte maten har et kaloriinnhold som ligger innenfor ditt anbefalte nivå.

Det er opp til deg om du ønsker å følge våre menyer, eller å spise annen mat. Bruk gjerne menyene som inspirasjons og informasjonskilde til å lage egne retter.

Det er kjempeviktig at du fører inn alt du spiser og drikker i dagboken for at du selv skal få kunnskap om innholdet i maten du spiser, og slik får du også kontroll over hvor mye du spiser til enhver tid.

KLIKK PÅ BILDET UNDER FOR Å SE EN VIDEO AV HVORDAN DU BRUKER PROGRAMMET