Hvordan legge til/slette E-post på min bruker

Har din E-post utgått eller har du mistet tilgangen til E-posten din? Du kan fortsatt logge inn i VG+ med en utgått E-post ettersom dette fungerer som brukernavn. Du vil derimot ikke kunne motta E-post om F.eks glemt passord.

Du kan derfor legge til den nye E-post adressen til til den samme brukeren. Da vil det ikke ha noe å si hvilken E-post du bruker til å logge inn med. Slik vil det se ut om du har flere E-post adresser registrert på din bruker:

OBS! For å kunne legge til den nye E-posten kan du ikke ha en bruker med den fra før av. Om du har det må du slette brukeren knyttet til den E-posten. Det gjør du ved å gå inn på "endre profil" inne på SPiD. Deretter kan du bruke knappen nederst som heter "Slett min konto".

OBS! Om du sletter kontoen din sletter du alt innhold på din profil knyttet til blant annet VG+, aftenposten, vektklubb og finn.no. Du vil ikke få slettet brukeren om du har et aktivt abonnement.

Slik legger du til eller bytter primær E-post adresse

For å bytte eller legge til e-postadresser må du være innlogget i VG+/Vektklubb med adressen du har abonnementet på.

Etter at du har logget inn klikker du på "min side" i høyre hjørne, deretter, "administrer abonnement via SPiD" på høyre side. Klikk så på "Oversikt" i menyen. Her kan du velge «Behandle e-postadresse».

Skriv inn den nye E-post adressen to ganger for å legge den til. Du kan også slette den gamle e-postadressen din på denne siden, men da må du velge en ny E-post som primær først. Det gjør du ved å trykke på "bruk" knappen som vist på bildet under. Deretter kan du slette den gamle ved å trykke slett.