Hvordan legge til/slette E-post på min bruker

Har din E-post utgått eller har du mistet tilgangen til E-posten din? Du kan fortsatt logge inn i VG+ med en utgått E-post ettersom dette fungerer som brukernavn. Du vil derimot ikke kunne motta E-post om F.eks glemt passord.

Du kan derfor legge til den nye E-post adressen til til den samme brukeren. Da vil det ikke ha noe å si hvilken E-post du bruker til å logge inn med. Slik vil det se ut om du har flere E-post adresser registrert på din bruker:

OBS! For å kunne legge til den nye E-posten kan du ikke ha en bruker med den fra før av. Om du har det må du slette brukeren knyttet til den E-posten. Det gjør du ved å gå inn på "endre profil" inne på Schibsted-konto kan du bruke knappen nederst som heter "Slett min konto".

OBS! Om du sletter kontoen din sletter du alt innhold på din profil knyttet til blant annet VG+, aftenposten, vektklubb og finn.no. Du vil ikke få slettet brukeren om du har et aktivt abonnement.

Slik legger du til eller bytter primær E-post adresse

For å bytte eller legge til e-postadresser må du være innlogget i VG+/Vektklubb med adressen du har abonnementet på.

Etter at du har logget inn klikker du på "min side" i høyre hjørne, deretter, "administrer abonnement via Schibsted-konto" på høyre side. Klikk så på "Oversikt" i menyen. Her kan du velge «Behandle e-postadresse».

Skriv inn den nye E-post adressen to ganger for å legge den til. Du kan også slette den gamle e-postadressen din på denne siden, men da må du velge en ny E-post som primær først. Det gjør du ved å trykke på "bruk" knappen som vist på bildet under. Deretter kan du slette den gamle ved å trykke slett.