Slik lager du nye matvarer i vektklubb

Hvis du savner en matvare vanlig matvare i databasen så kan du legge den inn i Vektklubb selv. Du kan også varsle oss om matvarer som mangler på vektklubb@vg.no. Vi legger stadig inn nye matvarer, men det kan være vanskelig å holde tritt med markedet noen ganger.

Gå til "Dagbok" og velg "lag ny matvare" under søkeboksen.

Deretter fyller du inn skjema og klikk på "legg til". Husk å velge standard enhet, eller egendefinert.

Deretter så vil matvaren være å finne i søk og i listen over "mine oppskrifter" i dagboken.