Innføringsvideo i Vektklubb

Vektklubb anbefaler deg et daglig kalorinivå basert på dine personlige data og vektprogram. Dersom du klarer å holde deg til dette nivået, bør du nå vektmålet ditt.

Du får også et menyforslag til mat du kan spise som både er sunn og kalorifattig. Den foreslåtte maten har et kaloriinnhold som ligger innenfor ditt anbefalte nivå.

Det er opp til deg om du ønsker å følge våre menyer, eller å spise annen mat. Bruk gjerne menyene som inspirasjons og informasjonskilde til å lage egne retter.

Det er kjempeviktig at du fører inn alt du spiser og drikker i dagboken for at du selv skal få kunnskap om innholdet i maten du spiser, og slik får du også kontroll over hvor mye du spiser til enhver tid.

Du registrerer mat-inntak og trening via dagboken. Her kan du også legge inn vekten din og se progresjon i diagrammene. Du kan se en enkel innføring i videoen under.

KLIKK PÅ BILDET UNDER FOR Å SE EN VIDEO AV HVORDAN DU BRUKER PROGRAMMET