Hvordan avslutter jeg mitt VG+ abonnement?

Du avslutter/sier opp ditt VG+ abonnement ved å skru av automatisk fornyelse. Når dette er gjort vil ikke ditt abonnement fornyes når tiden du allerede har betalt for løper ut. Det vil si at du kan bruke abonnementet frem til den tid.

Slik gjør du det steg for steg:

Logg inn med E-posten og passordet du har abonnement på. Finner du ikke logg inn knappen? Trykk Her for hjelp. Finner du ingen abonnement på din bruker? Trykk Her for hjelp.

Etter å ha logget inn i VG+ trykker du på navnet ditt øverst i høyre hjørne.

Du vil bli ført til SPiD som har en meny som ser slik ut:

 

 

Her får du en oversikt over bruker og betaling.

Trykk på "Produkter".

Du Vil bli tatt med til siden vist under. Legg merke til at alle tjenester i Schibsted vises her og kan administreres. 

Som man ser er automatisk fornyelse "På", på VG+ abonnementet. Trykk endre ved siden av VG+.

Trykk på "Slå av automatisk fornyelse" og sjekk at teksten på skjermen forandrer seg til av ved siden av "automatisk fornyelse". Du vil få meldingen: Ditt abonnement ble endret.

Etter du har skrudd av automatisk fornyelse vil abonnementet avsluttes da tiden du har igjen på ditt abonnement har utløpt. I dette tilfellet 09. Mars 2017.

Har du flere spørsmål? Send oss en henvendelse