Om VG+

VG+ på alle plattformer

VG+ er et produkt spesielt tilrettelagt for iPad, også tilgjengelig på PC og mobil. Det er ment å være et digitalt alternativ til papiravisen, med det beste av saker fra VG, eksklusive nyheter og bilder/video. Det er et redigert produkt med en start og en slutt, som oppdateres kontinuerlig gjennom døgnet.

VG+ kan leses hvor du vil- og på den måten du vil. På iPad får du en rik, visuell brukeropplevelse som er perfekt for tilbakelent lesing i sofaen hjemme. På iPhone får du rask og enkel tilgang når du er på farten- og i tillegg kan du lese de gode artiklene fra VG+ i en hvilken som helst nettleser. Opplev VG+ på den plattformen som passer deg best.

Eksklusivt og levende innhold

VG+ forteller historier som berører deg. Hver dag får du tilgang til eksklusive saker som opplyser, beriker og gjør inntrykk - og som kommer ferdig nedlastet i Newsstand, klar til lesing på din enhet med en gang. Med VG+ har veien til de gode magasinopplevelsene aldri vært kortere.

Rik på bilder og video

VG+ gir deg digitalt innhold med en langt mer visuell presentasjon enn du er vant til. Derfor vil du som abonnent finne et rikt tilfang av bilder, bildegallerier og videoer som du kan oppleve på din enhet. Noen ganger fortelles historiene best med mindre tekst og mer bildemateriale. På VG+ ser og opplever du artiklene våre like mye som du leser dem.

Enkelt å bruke. Enkelt å dele.

VG+ er et tilbakelent magasinprodukt som er bygget for at du skal ha en enkel og god brukeropplevelse. Sveip, trykk og pinch deg gjennom innholdet - det hele er svært enkelt. Like raskt går det å dele saker og innhold som engasjerer deg. Trykk på deleknappen oppe i menyen - velg deretter hvilken kanal du vil dele i. Og dermed kan andre få gleden av innholdet du selv har blitt berørt av.