Jeg har abonnement men får ikke tilgang til VG+

Sjekk at du er logget inn med SPiD-kontoen du kjøpte abonnementet på.

Selv om du er logget inn med en SPiD konto betyr dette ikke nødvendigvis at dette er SPiD kontoen du kjøpte ditt abonnement på. Du kan lese om hva en SPiD-konto er her: Hva er SPiD.

Dersom du blir automatisk logget inn, men ikke får tilgang til artiklene, er du logget inn med feil SPiD-konto.

Da må du logge ut, og deretter logge inn med riktig e-postadresse og passord.

Jeg klikker på logg inn knappen men blir sendt tilbake til samme side.

Hvis du klikker på logg inn-knappen, men ikke blir sendt til logg inn sidene så kan det være nettleseren din blokkerer tredjepart cookies. Gå til innstillingene i nettleseren din og tillat tredjepart cookies.

Om du fremdeles opplever problemer med å logge inn, kan det hende du må oppdatere nettleseren din til den siste tilgjengelige versjonen, eller slette infokapsler i nettleseren.

Les mer om hva dette er, og se hvordan du sletter infokapsler i din nettleser her