Vektklubb appen vil ikke synkronisere

Vi har opplevd en feil hos et fåtall av våre kunder hvor brukere ikke får synkronisert appen mot datamaskin når de gjør det manuelt via "manuell synkronisering" i innstillinger.Feilen ligger i favoritter i dagboken hvor man har laget en matvare som inneholder 0 Kcal.

Dette kan løses ved å slette matvaren. For noen ble dette løst ved å slette appen og installere den på nytt.

Vi jobber med å fikse problemet, men om noen opplever denne feilen må dere bare ta kontakt med oss på support via vektklubb@vg.no.