Jeg får ikke logget inn i vektklubb

Vennligst sjekk at du er logget inn med riktig SPiD-konto.

Hva er SPiD?

Dersom du blir automatisk logget inn, men ikke får tilgang til din profil, er du logget inn med feil SPiD-konto. Da må du logge ut, og deretter logge inn med riktig e-postadresse og passord.

Dersom du fremdeles opplever problemer med å logge inn, kan det hende du må oppdatere nettleseren din til den siste tilgjengelige versjonen, eller slette informasjonskapsler (cookies) i nettleseren.

Les mer om hva informasjonskapsler er, og se hvordan du sletter disse.