Slik endrer du vekt og andre kroppsmål i vektklubb

Har du lagt inn feil vekt eller mål i dagboken? Ikke noe problem, det endrer du enkelt selv.

Gå til Dagboken din og velg "vekt og mål".

Scroll nedover til du kommer til "Endre tidligere registrerte vekt og mål". Der kan du velge hva du ønsker å endre ved å først klikke på f.eks. "Midje" og deretter på blyanten ved siden av målet du ønsker å endre.

Skriv inn riktig tall i boksen som dukker opp og deretter klikk på "registrer". Nå skal det oppdateres

På samme side kan du også endre midje, overarm og andre kroppsmål Bytt til ønsket kroppsmål ved å klikke under "Endre tidligere registrerte vekt og mål".

Merk at man kan registrere ny vekt hver uke, mens mål registrerer man hver fjerde uke. Du kan se hvilken periode du har registrert for på samme sted som du endrer dine mål. Hvis det ikke er mulig å å skrive i en boks under registrerte kroppsmål, så har det ennå ikke gått fire uker siden forrige registrering av målet.