Hvordan sletter jeg matvarer?

For å slette matvarer du har lagt til gjør du slik:

Sletting via nettside:

Du kan slette matvarer fra dagboken ved å trykke på krysset ved siden av matvaren slik som på bildet under. Du kan også redigere antall eller enhet ved å trykke på blyanten ved siden av krysset.

Sletting via IOS app:

Du kan slette matvarer fra dagboken ved å "swipe" matvaren fra høyre til venstre. Da vil du få opp en rød boks som det står "fjern" på. Trykk på denne så sletter du matvaren fra din dagbok.

Sletting via Android app:

Du kan slette matvarer fra dagboken ved å "swipe" matvaren fra høyre til venstre. Etter du har slettet matvaren vil du få opp et valg om å angre.