Spist kalorier vises som 0

Vektklubb er satt opp slik at du må ha et aktivt vektprogram for å benytte tjenesten. Om dine kalorier vises som 0 i appen er dette fordi du ikke har noe aktivt vektprogram.

For å få opp igjen hvor mange kalorier man har spist osv lager man bare et nytt vektprogram. Det kan ikke gjøres via app, men må gjøres via nettsiden.

Det gjør du slik:

1. gå på vektprogram

2. Trykk på "endre vektprogram"

3. Velg nytt vektmål eller Stabil profil

4. Fyll ut den informasjonen du ønsker.

5. Trykk "Lagre" nederst på siden.

Inne i vektprogram menyen kan du også se når ditt vektprogram går ut. Det ser slik ut:

Du kan også se en grundigere guide her.