Kjente feil ved VGTV

• 28. jan 2016: Det jobbes med å kartlegge problem med avspilling på Nexus 5 når man kommer fra en annen app (for eksempel VG, mail, facebook). Problemet kan midlertidig omgås ved å søke opp videoen på navn etter man kommer inn i appen, eller for VG-appens del å skru av «Bruk app for avspilling» under innstillinger i VG-appen.
  • Høst 2015: De som i løpet av høsten har kjøpt mobil fra Telenor med VGTV forhåndsinstallert har fått en gammel versjon som ikke oppdateres automatisk. Dette kan du se ved at appen heter «VgTV» med liten «g» i stedet for «VGTV». Dette løser du ved å avinstallere denne og installere appen «VGTV» fra Play Butikk i stedet. Dersom appen ikke lar seg avinstallere (ikke vår intensjon) er dette ikke noe problem annet enn at du får to ikoner som er forvirrende like. Ta allikevel gjerne kontakt med support så vi blir klar over omfanget av problemet.