Jeg har problemer med å kjøpe VG+

Jeg får melding om at det allerede finnes en bruker med eposten

Hvis du prøver å opprette en ny bruker for å kjøpe abonnement på VG+ men får melding om at denne brukeren allerede eksisterer så kan det være du har en eksisterende SPiD-konto. Kanskje du har SPiD bruker som du benytter for å logge inn i Finn.no, Aftenposten.no eller lignende. I så fall kan du klikke på "glemt passord" ved logg inn, i stedet for lage en helt ny bruker.

Hva er SPiD

SPiD er en felles innloggings-løsning for alle tjenester under Schibsted slik som FINN, Aftenposten, VG etc. Det koster ingenting i eie eller opprette en SPiD konto, men er nødvendig for å kunne gjennomføre et kjøp av en tjeneste i SPiD. Når du betaler for noe i SPiD lagres dette kortet på SPiD kontoen din slik at du kan benytte dette kortet for å kjøpe andre tjenester i SPiD. Du vil ikke få tilsendt faktura men belastes rett fra kortet.

Når du logger inn i en tjeneste med SPiD vil du også bli logget inn med samme adresse på de andre tjeneste du har i SPiD. Du kan derfor oppleve at familiemedlemmer eller venner er logget inn på din konto hvis de har brukt samme enhet.