Hva er eAvis?

KLIKK HER FOR Å GÅ TIL EAVIS

eAvis er papiravisen i digitalt format, og er tilgjengelig i nettleser. Du får også tilgang til sporten og årets avismagasin "VG helg".

Du kan bla, zoome inn og ut, samt søke etter artikler når du har kjøpt tilgang.

Abonnement på VG eAvis koster kr 199,- per måned, og fornyes automatisk frem til oppsigelse.

eAvis er laget for PC + mus, det er mulig å lese eAvisen på nettbrett og mobil, men med begrenset funksjonalitet. Du må være tilkoblet internett for å lese eAvisen, den kan ikke leses offline.

Hvis du lurer på noe angående eAvis så kan du kontakte support ved å klikke på ikonet under.

vg.no/eavis

Vær oppmerksom på at eAvis og VG+ er to selvstendige produkter. Ett abonnement på VG+ vil ikke gi tilgang til eAvis og vice versa.