Jeg finner ikke innloggings-knappen i VG+

Vi i support-teamet har merket oss at flere brukere har problemer med å finne innloggings-knappen i VG+. Inntil ny og mer synlig knapp er på plass; Her er en mini-guide!

Her er den på desktop (øverst til høyre):

Og her finner du den på mobil (øverst til høyre):

Hvis du verken kan se logg inn-knappen eller navnet ditt øverst til høyre, slett gjerne informasjonskapsler og sjekk at du tillater cookies/informasjonskapsler i din nettleser. Du kan lese nærmere om hvordan dette gjøres her.

Hvis cookies er tillatt og knappen fortsatt ikke dukker opp, vennligst kontakt support på e-post så vi kan hjelpe deg videre.