Jeg har problemer med å registrere mat i dagboken i Vektklubb

Dersom du opplever at mat du forsøker å registrere, ikke blir registrert i dagboken, kan du forsøke å logge ut av Vektklubb og logge inn på nytt. Du kan også forsøke å slette cookies i nettleseren, se hvordan her: http://slettcookies.no/

Dessverre så opplever noen problemer med registrering i Safari. Hvis dette skulle gjelde deg, så anbefaler vi deg å installere en annen nettleser på enheten, f.eks. Chrome, og heller bruke denne frem til vi får løst problemet.

Om dette ikke skulle hjelpe, er vi interessert i å høre fra deg. Send gjerne inn en henvendelse om dette via skjemaet under. Forsøk å forklar problemet så detaljert som mulig.