Betalt dobbelt

Underveis i kjøpsprosessen i VG+ vil noen oppleve at selve bekreftelsen av kjøp enten går tregt eller virker å henge seg opp. Dersom man da trykker flere ganger på "bekreft", kan man faktisk oppleve å betale dobbelt. 

Har du opplevd dette kan du ta kontakt med oss via skjemaet under, så betaler vi selvfølgelig tilbake det du har betalt for mye. Legg samtidig merke til at du ikke betaler for to abonnement, men får doblet abonnementperioden din. Kjøpte du to månedsabonnement, får du altså to måneder lagt til ditt abonnement. Lar du vær å gjøre noe, er med andre ord den eneste konsekvensen at du får tilgang for den perioden du har betalt for, du vil ikke bli belastet dobbelt neste gang.  

Har du flere spørsmål? Send oss en henvendelse