Slik endrer du betalingskort

Hvis betalingskortet ditt er i ferd med å løpe ut, så bør du registrere det nye betalingskortet ditt slik at medlemskapet ditt fortsetter uavbrutt.

For å bytte eller legge til e-postadresser må du være innlogget i VG+/Vektklubb med adressen du har abonnementet på.

Etter at du har logget inn klikker du på "min side" i høyre hjørne, deretter, "administrere abonnement via SPiD" på høyre side. Klikk så på "Oversikt" i menyen. Nederst finner du valget "behandle betalingskort".

Der hvor den grønne boksen er vil dine tidligere betalingskort ligge. For å legge til et nytt betalingskort trykk på "legg til nytt betalingskort".

Fyll ut kortinformasjonen på det ønskede kortet og "trykk fullfør betaling".

Ved å gjennomføre dette kjøpet, godkjenner du lagring av kortopplysningene dine for å forenkle senere kjøp hos dette brukerstedet. Opplysningene lagres kryptert og trygt hos PayEx, godkjent av Visa og MasterCard, og vil aldri utleveres til noen tredjepart. Du kan når som helst slette disse opplysningene hos brukerstedet.

Husk at om du ønsker å knytte kortet opp mot Vektklubb må du gå tilbake til SPiD i menyen "Produkter", og deretter trykk "endre".

Sjekk at betalingskortet stemmer med ønsket betalingskort og trykk lagre.

OBS! Endringene vil ikke bli lagret om man ikke trykker på lagre.

Du finner også en anvisning på hvordan du registrerer ditt nye betalingskort ved å klikke her.