Avslutte abonnement på VG+

Dersom du kjøpte abonnementet ditt gjennom en SPiD-konto, sier du det opp på dine kontosider.

- Logg inn i VG+ på http://pluss.vg.no/login med adressen du har abonnementet under.

- Klikk på navnet ditt og velg "min profil".

- Klikk så på "produkter"

- Klikk på "endre" på VG+ abonnementet ditt.

- Skru av automatisk fornyelse og velg så "lagre".

Dersom du kjøpte abonnementet ditt gjennom iTunes/appen, må du si det opp på din iTunes-konto. Det er ikke mulig å si opp iTunes-abonnement via SPiD selv om de er koblet sammen. Dette kan gjøres ved fremgangsmåten under.

- Gå til AppStore på din iPhone/iPad

- Bla til bunnen av siden

- Trykk på "Apple-ID"

- Velg "Vis AppleID"

- Under "Abonnement" velger du "Administrer". Her kan du slå av funksjonen for automatisk fornyelse. Da sier du opp abonnementet.

Hvis du er usikker på om du kjøpte via iTunes eller SPiD kan du sjekke om det står "iTunes" eller "VG+" i trekkene i din nettbank/kredittkortfaktura. Hvis du det står "VG+" har du altså kjøpt via SPiD.

Alle abonnement i VG+ løper til de sies opp av deg som bruker, som informert om på kjøpssiden og på din kvittering.