Problemer med VGTV på en PC/Mac

Har du sjekket at du har siste versjon av flash installert?

Du kan laste ned den siste versjonen av flash her

Sjekk at du har den siste tilgjengelige versjonen av nettleseren din installert.

Vi opplever dessverre problemer med å vise VGTV i versjon 5 av Safari.

Dersom din Mac kjører på operativsystemet Snow Leopard (10.6) eller et eldre, vil du ikke kunne oppgradere nettleseren Safari til en nyere versjon enn 5. Vi anbefaler da at du forsøker å se video i andre nettlesere, som for eksempel Chrome eller Firefox.

Last ned Chrome her

Last ned Firefox her