Problemer med VGTV på en Apple-enhet

Har du oppdatert til den siste tilgjengelige versjonen av operativsystemet på din iPhone/iPad/iPod?

Dersom du opplever problemer gjennom VGTV-appen, anbefaler vi at du forsøker å slette denne og deretter installere appen på nytt.

Hvis du opplever problemer med å bruke VGTV.no i Safari på din iPad/iPhone, så kan du sjekke om Safari er i privat modus.

Hvis du ikke har lyd på VGTV på din iPad, kan du sjekke om iPaden står på lydløs. Hvis knappen på siden viser oransje så står den på lydløs.