Jeg er blitt belastet hver måned av Vektklubb - hvorfor?

Ditt medlemskap i Vektklubb er løpende. Det betyr at medlemskapes fornyes automatisk ved utløpsdato etter 3, 6 eller 12 måneder, alt etter hva du kjøpte da du meldte deg inn. Det blir opplyst om dette ved kjøp, både ved betalingen og på kvitteringen du mottar på e-post.

Ved utløpsdato fornyes medlemskapet hver måned. Prisen for automatisk fornyelse er avhengig av hvilket medlemskap du kjøpte, 3, 6 eller 12 måneder. Ønsker du å være medlem i opptil tre nye måneder er det helt klart mer gunstig å betale 99 kr per måned, fremfor å gjennomføre et kjøp på "pakken" på tre måneder. Ønsker du å være medlem lengre enn tre måneder lønner det seg å kjøpe "pakken" på 6 eller 12 måneder.

Du kan når som helst i løpet av din medlemsperiode skru innstillingene for autofornying AV eller PÅ, men senest 48 timer før ordinær utløpsdato. For å se hvordan du skrur av automatisk fornyelse, trykk her.

Klikk her for å gå til din SPiD-konto