Slik skrur du AV eller PÅ autofornying av abonnementet ditt i SPiD

Dersom du har kjøpt et abonnement med autofornyelse, betyr det at medlemskapet fornyes automatisk ved din ordinære utløpsdato. Du kan når som helt i løpet av din medlemsperiode skru innstillingene for autofornyelse AV eller PÅ, men senest 48 timer før ordinær utløpsdato.

Slik gjør du det:

Gå til din SPiD-konto fra nedtrekksmenyen øverst til høyre, eller KLIKK HER

Under fanen "Abonnement" finner du en oversikt over dine abonnement. Under der det står "Autofornyelse", klikk [endre] . For å endre, velg "Slå på/av automatisk fornyelse" og trykk “Lagre”.

OBS! Har du kjøpt VG+ abonnement med din Apple ID? Da må du stoppe det på din Apple-konto.