Slik endrer du e-postadresse i SPiD

Dersom du ønsker å endre e-postadressen din i SPiD, for eksempel om du har fått ny eller har mistet tilgang til din gamle, er dette noe du enkelt kan gjøre selv.

Slik gjør du det:

Gå til din SPiD-konto fra nedtrekksmenyen øverst til høyre, eller KLIKK HER

Gå til "Oversikt" og klikk på "Behandle e-postadresse" under kategorien E-post og telefonnumre

Du blir nå sendt til siden "Administrasjon av e-post". Fyll inn e-postadressen som du ønsker å legge til din SPiD-konto. Bekreft adressen ved å skrive den inn på nytt i ruten under. Klikk så på "Legg til ny e-post".

Du får nå beskjed om at den nye e-postadressen er lagret. For å verifisere at e-postadressen er korrekt skrevet og at den tilhører deg, må du gå til innboksen til e-postkontoen og klikke på linken i e-posten som har blitt sendt til deg.

Mailen du har mottatt inneholder en link. Klikk på denne og det vil åpne seg en ny side i nettleseren din der du kommer tilbake til SPiD-kontoen din. E-posten er herved bekreftet.

I kolonnen til høyere under avsnittet "Dine e-postadresser" kan du velge ny primæradresse dersom du har registrert mer enn en e-postadresse. Dette kan være nyttig dersom du ønsker å bytte ut en e-postadresse med en ny.

Benytt "bruk" knappen for å bytte primæradresse, eller "slett" knappen for å fjerne en adresse.