Legge til nytt betalingskort og endre betalingsmetode i SPiD

Gå til din SPiD-konto fra nedtrekksmenyen øverst til høyre, eller KLIKK HER (Dersom du ikke er innlogget i SPiD, må du gjøre det)

Gå til “Behandle betalingskort” under der det står “Betalingsmetoder”. På siden du kommer til, velg “Legg til nytt betalingskort”.

Fyll inn feltene med informasjon fra ditt betalingskort og trykk "Fullfør betaling" når du er ferdig.

For å registrere et betalingskort, vil det blir foretatt en reservasjon av banken din som deretter vil bli kansellert. Ingen penger vil bli trukket fra kontoen din.

Når betalingskortet er lagt inn må det også velges som betalingsmetode for ditt abonnement. Dette steget er nødvendig fordi du har muligheten til å bytte mellom flere betalingskort, til de ulike tjenestene du kan kjøpe med din SPiD-bruker. For eksempel Vektklubb.no, VG-Arkivet, Dine Penger, VG+, Finn.no og mer.

Gå inn på ”Produkter” i menyoversikten for å gjøre dette.

Klikk “Endre” på det abonnementet du vil legge til kortet som betalingsmetode. På siden du kommer til kan du velge riktig betalingsmetode. (På samme side kan du også skru av/på automatisk fornyelse.)

Husk å lagre selv om kortet skulle ligger der fra før.