Hvorfor blir jeg fortsatt belastet for VG+?

Alle abonnement i VG+ løper til de sies opp av deg som bruker, som informert om på kjøpssiden og på din kvittering.

Du kan alltid administrere ditt abonnement ved å logge inn på VG+ i nettleser og gå til din SPiD profil. Dette kan gjøre ved fremgangsmåten under.

- Logg inn i VG+ med adressen du har abonnementet under.

- Klikk på navnet ditt og velg "min profil".

- Klikk så på "produkter"

- Klikk på "endre" på VG+ abonnementet ditt.

- Skru av automatisk fornyelse og velg så "lagre".

Hvis du har kjøpt via iTunes/appen, så kan du administrere abonnementet via App-store. Det er ikke mulig å administrere iTunes-abonnement via SPiD selv om man har koblet sammen kontoene.

Sjekk at du er logget inn med SPiD-kontoen du kjøpte abonnementet på.

Selv om du er logget inn med en SPiD konto betyr dette ikke nødvendigvis at dette er SPiD kontoen du kjøpte ditt abonnement på. Du kan lese om hva en SPiD-konto er her: Hva er SPiD.

For å si opp abonnementet ditt må du så logge deg ut av SPiD kontoen du er logget inn med og logg deg inn med kontoen du har abonnement på.

Hvis du ikke husker eller har flere epost adresser kan du sende oss en epost under med kortnummeret til kortet du blir belastet på. Vi trenger da kun de 6 første og de 4 siste sifrene foran på kortet, slik 123456******1234.