Jeg vil melde meg ut av Vektklubb

Du kan enkelt si opp ditt abonnement inne på din SPiD-konto ved å skru automatisk fornyelse av.

Logg inn på denne siden, velg «Produkter» også trykk "endre" for funksjonen automatisk fornyelse på ditt Vektklubbabonnement til AV, og deretter "trykke lagre".

ELLER:

Logg inn i vektklubb først. Etter at du har logget inn klikker du på "min side" i høyre hjørne, deretter, "administrer abonnement via SPiD" på høyre side.

Du vil da komme til produkter siden i SPiD som ser slik ut:

Her ser du at automatisk fornyelse er "på". For å skru den av trykker på "endre". Trykk deretter på "slå av automatisk fornyelse". OBS! Du må trykke lagre for at endringen skal gå gjennom. Det er her du får oversikt over aktivt betalingskort også.