Slik bruker du gavekort på VG+

Du aktiverer abonnementet ditt på følgende måte:

- Logg inn med din SPiD-konto, eller opprett en ny SPiD-konto, klikk her.

- Klikk på navnet ditt i øverste høyre hjørne og velg "min profil".

- Klikk på fanen som heter "Innløse". Tast inn koden som står på gavekortet du fikk.

- Klikk på "Løs inn rabattkode".

Ved feilmelding er det fint om du sjekker om du har skrevet inn riktig kode.

Dersom du opplever problemer med å aktivere abonnementet ditt, kan du ta kontakt med oss ved å klikke på postikonet under. Da er det fint om du kan beskrive så detaljert som mulig hva problemet er.