Hva er SPiD?

Da du opprettet en profil på en av VGs tjenester, måtte du lage deg en SPiD-konto for å komme i gang. Men hva er egentlig SPiD?

SPiD står for Schibsted Payment ID. Dette er en felles innlogging og betalingsløsning til tjenester fra Schibsted.  Hensikten er at brukere kan logge inn med det samme brukernavnet og passordet på alle sider som bruker SPiD, for eksempel Vektklubb, Dine Penger, VG+ og Finn.no.

KLIKK HER FOR Å KOMME TIL DIN SPiD-KONTO

Brukernavnet er din epostadresse som du registrerte da du meldte deg inn. Første gang må du bekrefte e-postadressen din. Dette gjør du heldigvis bare en gang. Ved at du bekrefter e-postadressen din, vet vi at du er deg. Dersom du har flere epostadresser og er usikker på hvilken du har registrert deg med, kan du se dette i nedtrekksmenyen øverst til høyre, under "SPiD-konto".

Ved å trykke på "SPiD-konto" kommer du til dine kontosider i SPiD. Her får du en oversikt over informasjonen som er lagret på din konto, i tillegg til at du enkelt kan administrere alt som har med din konto å gjøre.