Jeg opplever tekniske problemer med VG+

På PC/Mac

Dersom du opplever problemer med å lese artiklene, eller noe ser merkelig ut, kan det hende du må oppdatere nettleseren din til den siste tilgjengelige versjonen.

Under finner du lenker hvor du kan oppdatere de vanligste nettleserne:

På mobile enheter

Hvis du opplever at appen VG+ låser seg eller på andre måter ikke fungerer optimalt, anbefaler vi at du sletter appen VG+ og installerer den på nytt.

Hvis VG+appen bare laster, men ingenting kommer opp så kan det være at ditt betalingskort har utløpt eller du har fått et nytt kort. Gå da til SPiD-profilen din og velg "abonnement" og legg til ditt nye betalingskort som betalingsmetode og lagre for at det skal fornyes som normalt dagen etter, eller kjøp nytt abonnement med ditt nye kort.

Hvis dette ikke løser problemet, så kan du selvsagt ta kontakt med oss via E-post på pluss@vg.no.