Svart skjerm ved avspilling i VGTV

Opplever du at skjermen går i svart ved avspilling av video i VGTV? Dersom bildet ikke virker, gå gjennom denne sjekklisten og se om noe av det gjelder deg:

• Har du programtillegg som Adblock e.l. aktivert i nettleseren din? Disse kan forstyrre avspillingen.
  • Har du sjekket at du har siste versjon av flash installert? Du kan laste ned den siste versjonen av flash her
  • Sjekk at du har den siste tilgjengelige versjonen av nettleseren din installert.
  • Vi opplever dessverre problemer med å vise VGTV i versjon 5 av Safari. Dersom din Mac kjører på operativsystemet Snow Leopard (10.6) eller et eldre, vil du ikke kunne oppgradere nettleseren Safari til en nyere versjon enn 5. Vi anbefaler da at du forsøker å se video i andre nettlesere, som for eksempel Chrome eller Firefox.
  • Last ned Chrome her
  • Last ned Firefox her
  • Har du oppdatert til den siste tilgjengelige versjonen av operativsystemet på din iPhone/iPad/iPod?
  • Dersom du opplever problemer gjennom VGTV-appen, anbefaler vi at du forsøker å slette denne og deretter installere appen på nytt.
  • Video som sendes i Secure HD, som for eksempel Saturday Night Live, vil dessverre ikke være tilgjengelig gjennom VGTV-appen for Smart-TV, på Windows nettbrett, Windows Phone, eller gjennom Altibox og RiksTV.
  • Befinner du deg i utlandet? Noe av VGTV sitt innhold er rettighetsbeskyttet og kan derfor ikke vises utenfor Norge.

Dersom ikke noe av dette skulle forklare eller løse problemet, er det fint om du tar kontakt med oss via linken under og forklarer problemet ditt til oss. Da vil en av oss ta kontakt med deg så snart som mulig.