Jeg har fått feil startdato i Vektklubb

Meldte du deg inn i Vektklubb på en søndag og er allerede inne i uke 2 på mandag?

Tjenesten fungerer slik at det skjer enn oppdatering i programmet hver mandag. Det betyr at du hver mandag starter på en ny uke i Vektklubb.no-sammenheng.

Dersom du meldte deg inn en søndag, for eksempel, så er du inne i uke 2 allerede dagen etter. Og startdatoen viser mandagens dato i samme uke som du meldte deg inn. Dette har ingen store konsekvenser, og det betyr ikke at du mister noe medlemstid. Det eneste er at du får coachbrev nummer to, ny ukesmeny og du må veie deg igjen, selv om det ikke har gått en vanlig uke siden du startet opp.

Dersom du meldte deg inn rett før ukeoppdateringen, men ønsker å få med hele uke 1 av programmet, kan du nullstille programmet den første mandagen.

Det du kan gjøre for at eksempel mandagen denne uken er skal være første dag i programmet, er å resette programmet denne uken. For å gjøre dette går du på "Start" -> "Min vektprofil" -> "Jeg ønsker å endre målet mitt og vektprofilen min".

Vær obs på at man ved å starte programmet på nytt, nullstiller foreløpig vektnedgang, samt kurven "vektutvikling". Du beholder alt du har lagt inn i dagboken.