Har Vektklubb program som er tilpasset allergier eller sykdom?

Vektklubb.no tar dessverre ikke hensyn til spesielle behov. Det vil si, vi har ikke spesielle menyer eller treningsprogram tilpasset ulike allergier, sykdommer eller skader og så videre. Men menyen og treningsprogrammet i Vektklubb er kun forslag til hvordan du kan spise og drikke. Styrken i Vektklubb ligger i verktøyene vi har som gjør det mulig for deg ut i fra din situasjon (uansett situasjon) å holde oversikt over kaloriinntak og kaloriforbruk, slik at du når ditt mål for vektreduksjon.

Vi har dessverre ingen personlig oppfølging, men gjennom medlemskapet kan du benytte muligheten til å sende spørsmål til våre eksperter i fagpanelet. Vi har flere ernæringsfysiologer, treningseksperter, en lege, en motivasjonscoach og en kokk i vårt fagpanel som stiller til nettreff to til tre ganger i uken for å svare på spørsmål om helse, kosthold, trening og livsstil.

Vektklubb.no er ingen medisinsk organisasjon, selv om den er utviklet i samarbeid med leger og ernæringseksperter. Våre medarbeidere kan ikke gi deg medisinske råd eller diagnoser, kun råd og hjelp om slanking.

I visse tilfeller anbefaler vi deg å drøfte med lege om du kan være medlem hos oss:

  1. Dersom du er blitt anbefalt en viss diett for å behandle sykdom.
  2. Dersom du tar legemidler eller preparat som er skrevet ut av leger.

Dersom din helsetilstand ikke tillater en vektreduksjon kan du ikke være medlem i Vektklubb.no. Dersom du lider eller har lidd av en sykdom der vektreduksjon kan være en ulempe, forutsetter medlemskap i Vektklubb.no at legen din har gitt klarsignal til din deltagelse i Vektklubb.no. Vi oppmuntrer deg til å konsultere lege før du tar fatt på en vektreduksjon.

Dersom du av legen din får klarsignal og får anbefalt hvordan du kan spise og trene, så kan du "ta med deg " de anbefalingene til Vektklubb.no, og føre flittig i dagboken hver dag, hva du faktisk spiser, drikker og trener. På den måten kan du sjekke om du holder deg til det kalorinivået Vektklubb anbefaler deg (ut i fra opplysninger du gir ved registrering) samt om du har en fordeling av næringsstoffer som legen din anbefaler deg å ha.

Ukemenyen er et forslag på hva du kan spise. Noen medlemmer følger den til punkt og prikke, noen velger ut favoritter og visse anvender den ikke i det hele tatt og gjør bare egne valg. For å få fram en oppskrift klikker du på den respektive rettens navn. Du kan også få informasjon om matvaren eller retten ved å klikke på ”informasjonstegenet” lengst til venstre på linjen.

Har du flere spørsmål? Send oss en henvendelse